ICT Regisseur (32-36 uur per week)

Misschien netjes om ons eerst even voor te stellen?
Hallo, wij zijn Woonconcept. We zijn volop in beweging! We zien collega's groeien en verbeteringen ontstaan in de organisatie. Met zijn allen zijn we actief op zoek naar hoe we ons ultieme doel kunnen bereiken: "Alle bewoners zijn trots op hun thuis!".
Wij beheren en verhuren woningen in Meppel, Hoogeveen, Steenwijkerland en Assen. Onze portefeuille bestaat uit 12.500 woningen met daarnaast multifunctionele centra, zorgvoorzieningen, scholen enzovoort.

Wie zoeken wij?
Afdeling Ondersteuning & ICT zoekt een teamplayer met senioriteit die het verschil gaat maken bij onze digitale transformatie. Iemand die met ons groeit van ondersteunen, naar ontwikkelen en innoveren. Je krijgt alle ruimte en mag onbeperkt je talent in zetten door hierop de regie te voeren. Om tot verandering en vooruitgang te komen, zoeken wij de balans tussen innovatie en beheersbaarheid. Zo werken we in de hele organisatie samen aan onze doelen.

Wat ga je zoal doen:
  • een visie/roadmap creëren die aansluit op de doelstellingen van Woonconcept;
  • regie voeren op en het initiëren van programma’s die zorgen voor procesoptimalisatie;
  • vernieuwingen en verbeteringen signaleren en vertalen naar functionele producten;
  • projecten begeleiden die digitale ontwikkelingen en veranderingen aanjagen.

Wat verwachten we van jou?
Jij bent:
  • onze regievoerder met affiniteit voor innovatie, digitalisering en projectmatig werken;
  • vertrouwd met outsourcing, programma- en projectmanagement;
  • een echte verbinder tussen (interne) klantvragen en digitale ontwikkelingen;
  • een verbeteraar die beheersbaarheid en innovatie in evenwicht houdt;
  • iemand die in begrijpelijke taal de ICT-techniek perfect kan uitleggen aan je omgeving;
  • ambassadeur tussen onze collega’s en samenwerkingspartners.

Wat geven wij aan jou?
Bij Woonconcept krijg je ruimte om je eigen beslissingen te nemen, je verantwoordelijkheid vorm te geven, jezelf te ontwikkelen en nieuwe ideeën uit te voeren. We gaan daarbij steeds meer werken vanuit onze talenten en meer experimenteren. We doen dit met veel enthousiasme en gedrevenheid en ook met humor en plezier!

De ICT Regisseur krijgt de vrijheid om een regie-organisatie op te zetten. Deze uitdaging biedt meer dan genoeg ruimte voor persoonlijk groei en ontwikkeling. De functie is voor 32-36 uur en het salaris wordt op basis van schaal K tussen de €4.050,- en €5.474,- bruto (o.b.v. 36 uur) ingeschaald. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract. Zijn we aan het einde van het jaar allemaal tevreden met elkaar, dan wordt dit omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het kantoor is gelegen in Meppel.

Sta je te springen om een reactie te versturen?
Je kunt je cv en motivatiebrief mailen tot en met 12 januari naar sollicitatie@woonconcept.nl. Speeddates staan gepland op 16 en 20 januari 2020.
Voor vragen over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Thije van de Wall (HR developer, 088-6162315) en Elke Germers (manager Ondersteuning & ICT, secr 088-6162330).