Over ons

Wij verhuren woningen, garages en bedrijfspanden in Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland.

Woonconcept is als woningcorporatie actief op het gebied van huisvesting. Wij verhuren en beheren 12.500 woningen, garages en bedrijfspanden in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland..

Betaalbare woonruimte
Mensen met lagere inkomens helpen wij aan betaalbare woonruimte. We zorgen voor veilig en aangenaam wonen door snel en goed onderhoud. We zetten ons in voor de leefbaarheid in onze wijken. Daarnaast ontwikkelen we nieuwbouwwoningen voor de huur- en koop. Wij nemen - graag - onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hierbij is een scherp oog voor de maatschappelijke ontwikkelingen en een luisterend oor voor de wensen van bewoners van groot belang. Maar ook een goede samenwerking met bijvoorbeeld huurdersverenigingen, gemeenten en zorg- en welzijnsinstellingen is van belang. Wij spannen ons in vanuit de overtuiging dat onze investeringen leiden tot een hogere leefbaarheid en een betere kwaliteit van leven.

Wat doen corporaties met hun geld. In deze animatie uitleg over waar een corporatie geld aan besteed en waarvoor zij vermogen nodig hebben.