Werken bij Woonconcept, thuis zijn op je werk

Leuk dat je er bent! We willen de beste maatschappelijke werkgever zijn die je je kunt wensen. We investeren in je ontwikkeling, belonen initiatief en zorgen voor een fijne werkomgeving.

Ons doel
We werken vanuit ons hoofdkantoor in Meppel. Elke dag zetten wij ons in voor ons gewaagd doel: ‘Alle bewoners zijn trots op hun thuis’. Dat doel bereiken we door te werken aan 13 concrete doelstellingen, onze ondernemingsstrategie.

Waar staan wij voor?
Onze medewerkers werken vanuit onze kernwaarden. Zij vormen de basis van ons doen en laten. Het geeft een goed beeld van de Woonconcept-cultuur. Onze kernwaarden zijn:
 - Hart voor onze bewoner!
 - Bundel de krachten!
 - Ga op je doel af!

Ons doel is uitdagend. Met elkaar zetten we de schouders eronder, op weg naar trotse bewoners. Dat vraagt iets van ons, van de manier waarop we met elkaar werken. Dat is vastgelegd in onze organisatieontwikkeling. Lees hier meer over onze visie, de kernwaarden en ontwikkeling.

Spreekt jou dit aan? Reageer dan op een vacature of stuur ons een open sollicitatie!

Vacatures:

Ambtelijk secretaris OR

Stageplaatsen

We hebben regelmatig stageplaatsen voor studenten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Stuur dan een mailtje naar sollicitatie@woonconcept.nl. Wil je, als dit mogelijk is, ook de volgende gegevens meesturen: opleiding/studierichting, duur van de stage, periode waarin je stage wilt lopen en het onderwerp of werkzaamheden waarop je je wilt richten.

Open sollicitatie
Een open sollicitatie is van harte welkom. Stuur je cv en motivatiebrief naar sollicitatie@woonconcept.nl.