Wij zoeken een specialist voor

online bewonerscommunicatie*

*Of een andere functietitel die jij beter vindt passen

(16-24 uur per week)

Misschien netjes om ons eerst even voor te stellen?

Hallo, wij zijn Woonconcept. We zijn volop in beweging! Met zijn allen zoeken we naar hoe we ons ultieme doel kunnen bereiken: "Alle bewoners zijn trots op hun thuis!". Dit betekent een mooie uitdaging voor onze communicatie. Om nog meer trotse bewoners te bereiken, weten we dat we niet alleen aan de telefoon, live en op papier goed moeten communiceren. Ook onze online bewonerscommunicatie moeten we goed doen.

Wij zijn een woningcorporatie die circa 12.500 woningen bereikbaar maakt voor onze bewoners in Meppel, Hoogeveen, Steenwijkerland en Assen. Je werkt niet alleen met ruim 100 enthousiaste en betrokken collega's bij Woonconcept, maar ook met meer dan 16.000 online bezoekers per maand.

Jouw opdracht

Wat kan makkelijker? Wat kan beter? Wat is nodig om ervoor te zorgen dat je alles online wilt regelen? Ben jij iemand die zichzelf dit soort vragen stelt? Die enthousiast wordt van awardwinning websites en je hierdoor laat inspireren voor jouw eigen werk? Dan zoeken wij jou!

Om onze website en het gekoppelde bewonersportaal naar een hoger niveau te tillen, zoeken we iemand die kan verbinden, analytisch sterk is en bovenal gedreven is om het maximale resultaat te behalen. Het verbeteren van online gebruikersgemak kent voor jou geen geheimen. Je onderzoekt wat er beter kan op woonconcept.nl en welke verbeteringen onze bewoners verleiden om hun zaken zoveel mogelijk online te regelen.

Jij bent de aanjager van deze verbeteringen, maar hoeft het natuurlijk niet alleen te doen. Door collega's vanuit de hele organisatie word je gevoed met ideeën en samen met anderen ga je aan de slag.

Gebruikersgemak voor iedereen

Of je nu pas net een klik&tik cursus hebt afgerond of opgegroeid bent met social media en internet, voor iedereen moet de website eenvoudig te gebruiken zijn. Met jouw eigen ervaring, beschikbare data, gesprekken met bewoners, kennissessies van leveranciers en vakkennis kom je vast tot goede verbeteringen voor www.woonconcept.nl. Daarnaast geven collega's ook een schat aan informatie. Wat is nodig om interne processen soepeler te laten verlopen en wat kunnen de website en het bewonersportaal daaraan bijdragen? Aan jou de schone taak om dat uit te zoeken en daarmee aan de slag te gaan.

Alles online? Natuurlijk!

Sinds 28 april bieden wij onze huizen aan via Thuiskompas.nl. Om je in te schrijven is een e-mailadres nodig en het proces om te reageren op een huis, tot aan het krijgen van de sleutel is helemaal digitaal. De klantreis bij Woonconcept start dus online. Maar nog niet alles kun je online regelen. Voor sommige dingen moet je nu nog bellen. Dat kan anders! Onze droom is dat de bewoner alles online moet kunnen regelen, als hij dat wil.

Wat geven we aan jou?

Bij Woonconcept krijg je alle ruimte om je eigen beslissingen te nemen, je verantwoordelijkheid vorm te geven en nieuwe ideeën uit te voeren. Het gaat er in essentie om dat we uiteindelijk gezamenlijk ons ultieme doel: "Alle bewoners zijn trots op hun thuis!" nastreven. We gaan daarbij steeds meer werken vanuit onze talenten en meer experimenteren. We doen dit met veel enthousiasme en gedrevenheid en ook met humor en plezier!

De opdracht is voor 16-24 uur en het salaris is op basis van schaal G tussen de € 2.718,- en € 3.328,- bruto (o.b.v. 36 uur). Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract. Het kantoor staat in Meppel.

Sta je te springen om een reactie te versturen?
Zo kom je bij ons aan tafel.

Wil je meer weten over de functie dan kun je bellen met Michiel van Tongeren (senior-adviseur communicatie) via: 06-30 72 06 29. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Thije van de Wall, HR developer. Hij is te bereiken via het telefoonnummer 088-61 62 000. Je CV en sollicitatie, in welke vorm dan ook, kan je voor 5 juni insturen via sollicitatie@woonconcept.nl. De eerste (waarschijnlijk digitale) speeddates staan gepland op 10 juni en het vervolggesprek op 17 juni.