Praat online mee: wat kan er beter?

26-09-2018 - Woonconcept wil graag van u weten wat u van onze prestaties vindt. Deel uw ervaringen en doe mee aan de online bewonersdialoog op 10 oktober. U maakt daarbij kans op één van de drie Apple iPads t.w.v. €449,-!

Klik hier om aan te melden

Onderzoek
Wij laten een onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar onze prestaties over de afgelopen jaren. Als bewoner weet u veel over de woning en de buurt waarin u woont. Daarom willen we graag gebruik maken van uw kennis en ervaring. Van uw oordeel over onze prestaties leren wij en zo kunnen wij ons werk verbeteren.

Hoe gaan we dat doen
Op 10 oktober 2018 organiseren we een online chatsessie van 20.00 uur tot 21.15 uur. Tijdens deze sessie gaat u met andere bewoners in gesprek over de prestaties van Woonconcept. Aanmelden en deelnemen aan deze sessie is eenvoudig en kan zonder veel computerervaring. Uit de online gesprekken halen wij belangrijke informatie om ons werk te verbeteren.

U hoeft er de deur niet voor uit
Deelnemen kan vanachter uw eigen computer. Het enige wat u nodig heeft is een computer met een internetverbinding. De rest wijst zich vanzelf zodra u zich heeft aangemeld.

Klik hier om aan te melden