Meneer en mevrouw Kroder winnen een Woonconcept Cheque

31-01-2018 - Tijdens de Dag van het Huren konden bezoekers meedoen aan een prijsvraag. Daarbij gaven ze aan wat zij aan hun huis zouden doen met 500 euro. Team Wooninformatie heeft meneer en mevrouw Kroder als winnaars uitgekozen. Zij willen voor dat bedrag een dakraam plaatsen bij hun badkamer. Mirjam en Mariël gingen namens het team naar ze toe om een cheque voor de installatie van het raam te overhandigen.

Een verrassing was het wel, vertelde meneer Kroder: "We hebben een briefje ingevuld en dan is het erg leuk als je opeens wordt gebeld." Hij vervolgt: "Het is fijn dat we straks meer licht hebben in onze badkamer, dat is iets wat we al jaren wilden."

Tekst gaat verder onder de foto

IMG_1841

Trouwe huurders
Meneer en mevrouw Kroder wonen al meer dan dertig jaar in hun huis. Ze zijn de eerste huurders van hun woning en vertellen veel over de Oosterboer, de wijk waar ze in wonen: "Het is een ruim opgezette wijk met veel stukjes groen. Er zijn hier in de straat nog meer huurders van het eerste moment en we helpen elkaar vaak. Ook zijn de winkels en het ziekenhuis erg dichtbij, wat wil je nog meer?"

Mooi gesprek
Mirjam en Mariël van Team Wooninformatie vonden het erg leuk om de cheque uit te reiken: "Het is natuurlijk heel fijn om mensen blij te kunnen maken. Onder het genot van een bakje koffie en zelfgemaakte taart, hebben we een interessant gesprek gevoerd over hun leven in het huis en de wijk."