Dag van het Huren

Zaterdag 7 oktober wordt voor de 3e keer de landelijke 'Dag van het Huren' gehouden. Wij zetten dan ons beste beentje voor en we gaan met zo veel mogelijk huurders en andere belangstellenden in gesprek.

Op deze webpagina verschijnen binnenkort de programma’s die momenteel worden voorbereid. Zet ‘m bij uw favorieten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief, waarmee we u ook op de hoogte houden.

Thema van de dag: 'bewonersparticipatie'
Wij horen altijd al graag uw mening over onze diensten en producten. De laatste tijd zetten we een extra tandje bij op dat vlak. Dat doen we in eerste instantie door het gesprek aan te gaan en goed te luisteren naar onze huurders. Uw invloed kan ons doen en laten echt veranderen! Dus kom naar de Dag van het Huren en geef uw mening.

Locaties en tijden
De activiteiten in Hoogeveen, Meppel en Steenwijk zijn grotendeels hetzelfde, maar niet helemaal. U kunt een programma in uw eigen gemeente bezoeken maar u bent ook van harte welkom op een van de andere locaties. Bezoek en deelname is uiteraard gratis.

(Binnenkort vindt u hier de exacte programma's per locatie. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om automatisch op de hoogte te blijven.)

De Dag van het Huren begint overal om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 14.00 uur.

  • Hoogeveen: In en bij Het Knooppunt aan de Jan Dekkerstraat 1. In de directe omgeving kunt u beperkt parkeren. Om de buurt niet te belasten, vragen we u zoveel mogelijk per fiets of lopend te komen. Automobilisten kunnen het beste (en heel beperkt) parkeren op een van de parkeerpleinen achter de Hoofdstraat of in parkeergarage De Kaap.
  • Meppel: Hoofdkantoor van Woonconcept, Blankenstein 560. Er is ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw.
  • Steenwijk: Het steunpunt (de voormalige woonwinkel) aan de Gasthuisstraat 42. Gratis parkeren kan aan de achterzijde van het gebouw of in de parkeergarage aan de Vendelweg.

Fotowedstrijd 'Thuis is...?'
Wij dagen u uit te laten zien wat THUIS voor u betekent met een leuke fotowedstrijd. Stuur ons een foto van uw typische thuisgevoel en op de Dag van het Huren bepaalt de publieksjury welke 9 foto's een VVV-bon ter waarde van €50 verdienen.

--> Lees meer over de fotowedstrijd en doe mee.