Praat u mee?

We horen graag uw meningen en ideeën. Praat en denk met ons mee op het bewonersplatform of word lid van een bewonerscommissie of huurdersvereniging.

Praat mee op Argu
Op ons nieuwe 'bewonersplatform' gaan we met u in gesprek. U kunt er bijvoorbeeld antwoord geven op vragen die we stellen, reageren op stellingen of polls en reageren op de reacties van andere bewoners. Dus schrijf u in en praat met ons!

Bewonerscommissies
Een bewonerscommissie bestaat uit een groep huurders die iets willen betekenen voor hun buurt of woongebouw. De bewonerscommissie gaat in gesprek met Woonconcept. Bijvoorbeeld over de veiligheid en leefbaarheid in uw buurt. Of over de schoonmaak binnen uw woongebouw. In de folder Bewonerscommissies (pdf) vindt u meer informatie en leest u hoe u zich aanmeldt of hoe u zelf een bewonerscommissie opricht.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de bestaande bewonerscommissies: /mijn-buurt/praat-u-mee/bewonerscommissies/

Huurdersvereniging
Een huurdersvereniging denkt mee over het beleid van Woonconcept en vertegenwoordigt uw belangen als huurder. In de gemeenten Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland zijn huurdersverenigingen actief waarmee Woonconcept een samenwerkingsovereenkomst heeft. We gaan in gesprek over allerlei beleidszaken,zoals het sociaal plan, de onderhoudsbegroting of het huurbeleid.

In de folder Huurdersbelangen vindt u de contactgegevens van de huurdersvereniging in uw gemeente. 

Bewonerspanel
Er zijn meer dan genoeg onderwerpen waarover u met Woonconcept in gesprek kan gaan. Over onze dienstverlening bijvoorbeeld, of onze bereikbaarheid en klantvriendelijkheid.

Wilt u ook af en toe met ons in gesprek? Meld u dan aan voor een bewonerspanel. U kunt uw verhaal kwijt en wij leren daarvan.

Meer weten? Neem contact op met Woonconcept en vraag naar de programmamanager bewonersparticipatie. Of stuur ons een e-mail ter attentie van de programmamanager.