Synagogestraat 10, Meppel

Woonconcept zet ‘Uniek Leegstandsconcept’ in de markt in haar voormalig woonwinkel aan de Synagogestraat 10 in Meppel

Bent u startende ondernemer? Dan bieden wij u een unieke kans om gebruik te maken van een volledig ingerichte winkel in het centrum van Meppel. De voormalige woonwinkel van Woonconcept (530 m²) is van alle gemakken voorzien, zodat er geen investeringen nodig zijn. Het pand ligt naast publiekstrekkers zoals de Hema en sportzaak Jan Bralten. Hierdoor kunt u rekenen op vele passanten om te verleiden tot een bezoek aan uw winkel.

Veel voorzieningen in het pand
Het pand heeft een entree met schuifdeur, receptie/balie, kantine met keuken voorzien van vaatwasser en koelkast, Hydro beplanting, etalagepresentatie met design verlichting, lamellen, vloerafwerking (tapijt), bezoekers-, personeels- en mindervalidentoilet en een aparte doucheruimte. Verder zijn de volgende installaties beschikbaar: luchtbehandeling, airconditioning, brandmeldcentrale en een cv-installatie met radiatoren.

Een uniek leegstandsconcept
Gedurende de zoektocht naar een geschikte kandidaat huurder of koper voor het pand, zet Woonconcept haar winkel in de markt met een ‘UNIEK LEEGSTANDSCONCEPT’. Dit unieke concept geeft enerzijds een kans aan startende ondernemers of andere leuke initiatieven en anderzijds een impuls aan belangstelling en aandacht voor het pand. Wij verwachten dat de extra aandacht die dit oplevert uiteindelijk leidt tot het vinden van een geschikte huurder of koper. Het pand heeft al vele bezoekers getrokken doordat enthousiaste kunstenaars een aantal exposities organiseerden. In juli en augustus worden de Donderdag Meppel Dagen weer georganiseerd en tijdens deze dagen kunt u gegarandeerd rekenen op vele passanten en bezoekers aan de winkel.  

‘De winkelruimte wordt inclusief inrichting, installaties en levering van gas, water en elektra voor een all-in-tarief van € 1.750,- per maand aangeboden.’

Ter promotie is in de winkel een etalagezuil ingericht met informatie voor potentiële huurders of kopers. Het pand wordt per gebruiker voor maximaal drie maanden ter beschikking gesteld zodat er voldoende ruimte overblijft voor andere initiatieven.

Meer informatie?
Bent u geïnteresseerd en wilt u gebruik maken van deze unieke kans dan kunt u telefonisch contact opnemen met Woonconcept. Accountmedewerker Zakelijke Klant, Doron Ros (06-55340298) kan u informeren over de voorwaarden en beschikbaarheid van het pand.

________________________________________________________________________________

Te huur: Multifunctionele bedrijfsruimte

De winkel van ruim 530 m2 is ook in kleinere delen te huur. Voor meer informatie kunt u terecht op www.fundainbusiness.nl en www.boelensjorritsma.nl. Heeft u vragen over de mogelijkheden van het pand dan kunt u contact opnemen met de heer Niezen van Boelens Jorritsma Meppel via 0522-252412 of de Doron Ros van woningcorporatie Woonconcept, 088-6162307.

 

1