Zonnig huren

Bij Energieconcept, een dochteronderneming van Woonconcept, kunnen huurders terecht voor een aanvraag van een zonne-energie-installatie op het dak van hun woning.

Bent u huurder bij Woonconcept en geïnteresseerd in een zonne-energie-installatie, informeer dan naar de mogelijkheden via info@energieconcept.nl. Vergeet niet uw naam, adres en contactgegevens te vermelden.

Waarom zonnepanelen?
De zon is een schone, gratis energiebron die niet ‘op’ raakt. Door het daglicht dat op een zonnepaneel schijnt, wordt er elektriciteit opgewekt. Met zonnepanelen op uw dak wekt u op een milieuvriendelijke en voordeligere manier uw eigen stroom op. Dat is goed voor het milieu en uw eigen portemonnee. 

Wat levert Energieconcept?
Energieconcept levert duurzame warmte en koude met behulp van een zogenaamde WKO-installatie en zonnepanelen. Meer informatie vindt u via de veelgestelde vragen over Energieconcept. 

Warmte- en koudelevering door WKO-installaties
Energieconcept levert, met behulp van een WKO-installatie warmte voor verwarming en warm water en/of koude aan enkele complexen van Woonconcept.

Zonnepanelen
Energieconcept legt sinds 2014 voor Woonconcept zonnepanelen op woningen. Daarnaast levert Energieconcept zonnepanelen voor de collectieve voorzieningen van appartementsgebouwen.

Warmtelevering met houtpelletinstallatie
Energieconcept levert met behulp van een houtpelletinstallatie warmte aan de appartementengebouwen aan de Helios in Hoogeveen.